TeltoCharge laadpaal


Bent u op zoek naar een betrouwbare laadpaal voor uw elektrische auto? Bij Abiks bieden we de TeltoCharge laadpaal aan, ontwikkeld door Teltonika. Deze laadpaal is niet alleen slim, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Dat maakt de laadpaal ideaal voor zowel thuis als zakelijk gebruik.

Slim en betrouwbaar laden

Waarom heeft Abiks gekozen voor de TeltoCharge? Het antwoord is simpel: deze laadpaal voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie. We willen onze klanten altijd producten bieden waar ze op kunnen vertrouwen, en deze laadpaal van Teltonika past in dat plaatje. Met een laadcapaciteit tot 22kW zorgt deze laadpaal ervoor dat uw auto in een mum van tijd weer klaar is voor de volgende rit.

We hebben deze laadpaal al bij verschillende projecten mogen plaatsen. Onder andere bij een groot solar carport bij vakantiecentrum De Ullingse Bergen staan zes van de TeltoCharge laadpalen.

teltocharge-laadpaal-teltonika

Wat maakt TeltoCharge uniek?

Bij de keuze voor een laadpaal wilt u natuurlijk weten waar u op kunt rekenen. TeltoCharge biedt:

  • Eenvoudige installatie: De TeltoCharge is zo ontworpen dat hij snel en zonder gedoe kan worden geïnstalleerd. Binnen no-time is uw laadpaal klaar voor gebruik, en dankzij de handige LED-indicatoren ziet u altijd in één oogopslag de status van het laden.
  • Slimme functies: Met de Teltonika Energy-app heeft u altijd volledige controle over het laadproces, of u nu thuis bent of onderweg. Stel bijvoorbeeld laadschema’s in die passen bij uw energieverbruik.
  • Keuze in kleuren: Het oog wil natuurlijk ook wat. De laadpaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, zodat u een laadpaal kunt kiezen die past bij uw woning.
  • Duurzame prestaties: Regen, wind, of hagel – het maakt niet uit. De TeltoCharge is robuust gebouwd en weerstaat extreme weersomstandigheden. Met een IP55- en IK10-classificatie is deze lader bestand tegen stof, water en impact en gaat hij jarenlang mee.

teltonika-lader-laadpaal

Uw laadpaal bestellen

Wilt u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem contact op met ons team. We begeleiden je graag bij het kiezen van de juiste laadoplossing voor uw situatie.

 

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij