Zonnepanelen woning


Uw partner voor zonnepanelen

Overweegt u de overstap naar zonne-energie? Bij Abiks hebben we jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen. Met onze ligging in Wanroij installeren we met veel plezier zonnepanelen op uw woning in Noord-Brabant of Limburg.

Kiest u voor Abiks, dan kiest u voor hoge kwaliteit én rendement. Neem vrijblijvend contact op!

Begeleiding van A tot Z

Bij Abiks verzorgen we alles onder één dak. Hierdoor hoeft u niet op zoek naar verschillende partijen. We begeleiden u vanaf het aanvragen van advies tot aan de levering en installatie van de zonnepanelen.

We beginnen met een grondige inspectie van uw woning om te bepalen of uw dak geschikt is en hoe u het maximale rendement kunt behalen. Het installeren van zonnepanelen op particuliere woningen vergt oog voor detail. Met onze jarenlange ervaringen zorgen we voor een hoogwaardige installatie en een zo hoog mogelijk rendement.

 

Uw rendement

De kernvraag is: hoeveel levert zonne-energie in uw geval op? Natuurlijk zijn er meerdere factoren van invloed op het rendement voor uw huis. Wat is de ligging van uw dak en hoeveel zonnepanelen kunnen we plaatsen?

Over het algemeen zijn daken die naar het zuiden zijn gericht het meest geschikt voor zonnepanelen, omdat deze het meeste zonlicht krijgen. Een andere ligging vangt wellicht iets minder licht op, maar levert alsnog voldoende rendement en is daarom zeker de moeite waard. Bij Abiks nemen we alle factoren in rekening en geven we u een zo gedetailleerd mogelijke schatting over uw rendement.

De grootste voordelen van zonnepanelen

  • Aanzienlijke energiebesparing

U bent minder afhankelijk van het traditionele elektriciteitsnet waardoor u uw energierekening flink kunt verlagen.

  • Duurzame toekomst

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar dragen ook bij aan een groenere toekomst. Dankzij zonnepanelen zijn we minder afhankelijk van niet-duurzame energiebronnen, wat helpt bij het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

  • Hogere waarde van uw huis

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw woning verhogen. De lagere energiekosten en milieuvoordelen kunnen zorgen voor een hogere verkoopprijs.

Uw zonnepanelen in Noord-Brabant en Limburg

Wilt u meer weten over wat Abiks voor uw huis kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij