Transformatorstations


Transformatorstations

Heeft uw bedrijf een transformatorstation nodig voor het omzetten van hoogspanning naar laagspanning? Abiks realiseert het! Of het nu gaat om de aankoop, de plaatsing en installatie of het onderhoud: met onze jarenlange ervaring staan we voor u klaar om het te organiseren.

Waarom een trafostation?

Een transformatorstation, ook wel bekend als een trafostation of transformator huisje, speelt een cruciale rol in het omzetten van hoogspanning naar laagspanning. Het belangrijkste doel van een transformatorstation is om de spanning van het elektriciteitsnet aan te passen zodat het bruikbaar wordt voor huizen en bedrijven.

Dit is bijvoorbeeld van belang bij investeringen in zonnepanelen, aangezien zonne-energie vaak wordt opgewekt als laagspanning en moet worden omgezet naar hoogspanning om naar het net terug te kunnen leveren.

Verschillende soorten transformatorstations

Er bestaan zowel kleine als grote, betreedbare, transformatorstations. De grootte van een trafo huisje is afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wilt u graag advies over de grootte voor uw trafostation? Neem vrijblijvend contact op!

De mogelijkheden

Abiks biedt een uitgebreid scala aan diensten met betrekking tot transformatorstations. Als u een transformatorstation wilt kopen of verkopen, kunnen wij u helpen bij dit proces. Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in deze sector en we helpen u bij:

  1. Levering: Wij leveren hoogwaardige transformatorstations van verschillende capaciteiten, afgestemd op uw energiebehoeften en specificaties.
  2. Plaatsing en installatie: Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige plaatsing en installatie van uw transformatorstation, waarbij uiteraard strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen worden nageleefd.
  3. Onderhoud: Om de betrouwbaarheid en efficiƫntie van uw transformatorstation te waarborgen, bieden wij regelmatig onderhoud.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of heeft u specifieke vragen over transformatorstations? Neem gerust contact met ons op.

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij