Solar carports


Uw partner voor solar carports

Zonnepanelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. We zien ze overal: op daken, als grondopstellingen, en zelfs op carports. En dat is niet zonder reden. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook uiterst energie-efficiënt. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor parkeerterreinen, waar ze een slimme combinatie vormen van bescherming en groene energie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een carport met zonnepanelen voor uw bedrijfsterrein? Abiks plaatst solar carports in heel Nederland. Neem contact op met ons team!

Waarom een carport met zonnepanelen?

Het grootste voordeel van solar carports is de veelzijdigheid die ze bieden. Ze dragen niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar zijn ook energie-efficiënt en beschermen bovendien tegen het wisselende weer. Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, auto’s blijven veilig en beschermd onder de solar carports.

solar-carport-met-zonnepanelen

Solar carports van Abiks

Bij Abiks hebben we jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen en adviseren we u over de beste mogelijkheden voor uw solar carport.

Wat Abiks onderscheidt, is dat we alles onder één dak doen. Vanaf het moment van aanbesteding tot oplevering heeft u slechts één aanspreekpunt. Daarbij horen basisbenodigdheden en fijnere details, zoals:

  • Inbegrepen constructieberekening
  • Grondwerk en constructie
  • Installatie zonnepanelen, laadstations en omvormers
  • Energiemanagement systeem en monitoring
  • Accu packs

Laadstations

Wilt u inspelen op de groeiende trend van elektrische auto’s? Naast het installeren van zonnecarports leveren we standaard laadpalen zodat u niet bij verschillende partijen hoeft aan te kloppen. Duurzaam én efficiënt.

De laadstations maken gebruik van load balancing, wat betekent dat het systeem het gebruik van beschikbare stroom optimaliseert zonder overbelasting. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van prioriteitstelling bij het laden. Hierbij wordt er gezorgd dat eerst bedrijfsauto’s worden geladen, gevolgd door auto’s van personeel, en daarna auto’s van derden.

Het systeem omvat een accupakket voor het opvangen van tekorten, zowel voor het laden van auto’s als voor uw bedrijf zelf. Dit wordt aangestuurd op basis van weervoorspellingen en energieprijzen, om de accu efficiënt op te laden en te beheren.

teltonika-lader-laadpaal

Abiks is de enige importeur van Teltonika laders in Nederland!

De opties voor uw zonnecarport

Solar parking is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar wordt vooral gewaardeerd door uw medewerkers en/of bezoekers. U draagt bij aan een schonere toekomst en verhoogt tegelijkertijd de waarde van uw parkeerterrein.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw parkeerterrein naar een hoger niveau te tillen met een solar carport.

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij