Zonnepanelen agrarische sector


Zonnepanelen in de agrarische sector

Wilt u uw agrarische bedrijf verduurzamen en tegelijkertijd de winstgevendheid verhogen? Bij Abiks helpen we u om uw stallen, weilanden en landbouwgrond optimaal te benutten door de installatie van hoogwaardige zonnepanelen.

Met onze jarenlange ervaring in zowel zonnepanelen als de agrarische sector bieden wij u op maat gemaakt advies en oplossingen. Kies voor een duurzame toekomst en een hoger rendement op uw investering. Neem vrijblijvend contact op met ons team!

Uw zonnepanelen op landbouwgrond

Bij Abiks begeleiden we uw agrarisch project van A tot Z. Van het adviseren over eventuele beschikbare subsidies tot de levering en installatie van zonnepanelen. We starten met een inventarisatie van de huidige situatie; is uw pand of weiland geschikt? En hoe behaalt u het hoogste rendement?

Zonnepanelen in de agrarische sector zijn nét even anders dan onder andere omstandigheden. Ze krijgen het door eventuele omstandigheden, zoals ammoniak, stof en vocht, iets zwaarder te verduren. Dankzij onze expertise in beide sectoren weten we wat de beste opties zijn en realiseren we uw project met het hoogst mogelijke rendement.

zonnepanelen-op-stallen-agrarisch

De mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen in de agrarische sector. Wilt u zonnepanelen op uw weiland of landbouwgrond of heeft u stallen waarvan het dak gebruikt kan worden? Beide opties hebben hun voordelen:

  • Grondopstelling zonnepanelen weiland

In weilanden en op landbouwgrond is meestal veel open ruimte beschikbaar, waardoor er veel zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden. Dit zorgt voor een aanzienlijke energieopwekking op slechts één locatie.

  • Zonnepanelen op stallen

We hebben al veel stallen voorzien van zonnepanelen. Daken van stallen zijn vaak ongebruikte ruimtes, waardoor het plaatsen van zonnepanelen efficiënt gebruikmaakt van deze ruimte zonder extra land te vereisen.

 

 

Meer informatie?

Weten wat Abiks voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en samen transformeren we uw agrarische onderneming met duurzame energie. Neem gerust contact met ons op.

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij