Over ons


Maak kennis met Abiks

Al jarenlang staat Abiks bekend in de regio op het gebied van elektrotechniek en verduurzaming. Maar wat is het verhaal achter ons bedrijf?

Ons verhaal start in 2017. Broers Jan en Toine Aben van Aben BV, actief in de agrarische sector en duurzame energieproductie, bundelen hun krachten met Erwin Hendriks, specialist in biogasinstallaties en klimaatsystemen. Samen richten zij Abiks BV op in het Brabantse Wanroij.

Van agrarische expertise naar zonne-energie

Abiks is al jarenlang gespecialiseerd in elektrotechniek, besturingssystemen en biomassacentrales. Door de jaren heen hebben we ons echter ook gevestigd als vooraanstaande zonne-energiespecialist. In onze beginjaren hebben we een internationale klantenkring opgebouwd in de agrarische sector, met projecten zoals klimaatsystemen in varkensstallen in Nederland, Duitsland en Roemeniƫ.

Hoewel onze wortels in de agrarische wereld liggen, hebben we ons verder ontwikkeld met een speciale focus op duurzame zonne-energie. Hierdoor helpen we niet alleen agrarische bedrijven, maar ook andere zakelijke klanten en particulieren bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen.

Onze diensten

We blijven doen waar we goed in zijn. Zo ondersteunen we de agrarische sector met klimaatinstallaties en duurzame energie, installeren we transformatorstations, maar focussen we ons daarnaast met name op zonne-energie en de opslag van duurzame energie met accu systemen. We maken daarbij altijd gebruik van de meest effectieve en hoogwaardige zonnepanelen op de markt. We installeren jaarlijks duizenden vierkante meters aan PV-installaties, of het nu gaat om solar carports, veldopstellingen of dakmontages voor stallen of woningen.

Ons team

erwin-hendriks-abiks bart-van-osch-abiks

Erwin Hendriks, mede-eigenaar van Abiks, beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in automatisering en elektrotechniek. Zijn expertise omvat alles van de in- en verkoop tot aan het begeleiden van grootschalige duurzame projecten, waaronder PV-installaties en klimaatinstallaties.

Bart van Osch heeft jarenlange ervaring als elektrotechnicus. Als werkvoorbereider en calculator zet hij zijn kennis in om elk project tot in de kleinste details te optimaliseren, met als doel het hoogste rendement uit uw installatie te behalen.

Natuurlijk doen we dit niet alleen! Samen met ons Abiks team van 20 mensen zorgen we ervoor dat ieder project tot een succes wordt gebracht.

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij