Over ons


Abiks: Technical engineering, Sales & Services

In 2017 is Abiks begonnen met het engineeren en begeleiden van een biogasinstallatie van Aben Green Energy (onderdeel van Aben BV) in Westdorpe. Tevens werd er een eigen klantenkring in de agrosector opgebouwd, waardoor er nu klimaatsystemen zijn gerealiseerd in varkensstallen in Nederland, Duitsland, en Roemenië.

Specialist in agrarische sector

Wij engineeren en begeleiden projecten op het gebied van elektrotechniek, besturingssystemen en biomassacentrales, met een specialisatie in de agrarische sector. Wij automatiseren en installeren biogasinstallaties en werken met duurzame energie van zonnepanelen en groengas installaties. Voor de agrosector engineeren en begeleiden wij projecten zoals het realiseren en onderhouden van klimaatbeheersing. Voor de agrarische sector realiseren wij luchtwassystemen.

Eigenaar van Abiks, Erwin Hendriks, heeft ruim 25 jaar ervaring in de automatisering en elektrotechniek. Van in- en verkoop tot begeleiding bij grote duurzame projecten, zoals middenspanninginstallaties, PV-installaties, klimaatinstallaties, luchtwasinstallaties. Abiks BV is ontstaan vanuit een samenwerking met Aben BV.  Broers Jan en Toine Aben zijn actief in de agrarische sector, van veehouderij tot de productie van duurzame energie.

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij