Technische installaties en klimaatsystemen


Technisch onderhoud

Op zoek naar technisch onderhoud aan uw technische installatie of klimaatsysteem? Bij Abiks bent u aan het juiste adres! Na montage is het van essentieel belang dat technische installaties en klimaatsystemen periodiek onderhouden worden. Wij dragen zorg voor dit onderhoud. Daarvoor komen wij periodiek bij u langs, ook als de installatie zich in het buitenland bevindt.

Storingen

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de installaties en systemen goedwerkend worden afgeleverd. Maar dat niet alleen: mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan zijn wij bereikbaar om te helpen. Wij bieden ook technisch onderhoud en storingsdienst aan voor installaties en systemen die niet door ons zijn geïnstalleerd.

Technische installaties in heel Europa

In 2017 begon Abiks met het engineeren en begeleiden van een biogasinstallatie van Aben Green Energy (onderdeel van Aben BV) in Westdorpe. Tevens werd er een eigen klantenkring in de agrosector opgebouwd, waardoor er nu klimaatsystemen zijn gerealiseerd in varkensstallen in Nederland, Duitsland, en Roemeni├ź.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of heeft u specifieke vragen over technisch onderhoud? Neem gerust contact met ons op.

 

Contactinformatie

+31 (0) 850201336

info@abiks.nl

Hank 10, 5446 XE, Wanroij